Известие

Collapse
No announcement yet.

голям разход на газ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• голям разход на газ

здр.колеги нов съм в форума,знам че има много теми за разхода на гориво но изкам да си задам въпроса още веднъж.на газ ми гори около 33 на 100 грацко. бензин около 16-18 на 100.сменихме и изпаритела с нов. кабели свещи всичко и е наред.та се чудим от каде може да е толкова голям разхода.центровка е правена няколко пати с цел намяляване на мощноста и по малко да гори ама уви!!!алфа 145 1.6 боксер.ще ида и на газ анализатор и но няма какво да ми кажат различно което знам.ако можете помагайте.с обикновена газова е.сас спортен филтар съм но това не признак за толкова голям разходмерси предварително.

Първо напиши от къде си за да могат колегите да ориентират към правилния човек.
    АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

от хисаря съм.

Comment

как сте правили центровка, като на тая кола това е невъзможно. термостата как е и какъв е изпарителя.
        точка

Comment

цетровка сме правили на око,изпаритела е турски сменен преди 2 дена .термостата си е ок.освен че неми показва на таблото колата колко е загряла ,но това е от датчика и е маловажно.иначе си загрява и перката си се пуска.а защо да е невъзможно да се направи ценровка ?

Comment

щото няма делко.
            сигурен ли си че ти работи термостата.
            точка

Comment

сигорен съм защото както казвам загрява колата и перката почва да върти.и дори да неработи пак няма да е толкова разхода.а центровка като кавам че сме направили кранчетата сме въртяли .

Comment

Ако махнеш спортния филтър ще има разлика надолу....естествено пак центровка.......
                За нов изпарител, в началото винаги е по-голям разхода.....500-600км.
                Alfa Romeo 146 1.6 t.s.

Comment

колеги колкото и да е голям разхода при нов изпарител и спортен филтар това 33 и нагоре грацко е убиственно....на газ анализатор какво ще м кажат горе доло нищо.

Comment

някакви идей?

Comment

Първоначално публикувано от diqn.armenov Покажи съобщение
                      някакви идей?
                      Пробвахте ли с пяна по всички "газови" връзки!? Бутилки клапани испарител...
                      sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

---
                        Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 22:34.
                        Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Точно на газ-анализатор ще оправят кочината.
                          Защото и аз се пиша разбирач, ама когато я пипна точния човек се оказа, че съм я задушил навсякъде, освен още няколкото простотии, които откри Роби.
                          Твоя мотор има един от най-добрите инжекциони.
                          Такова количество гориво е невъзможно да изгори тоя мотор.
                          Следователно просто го издухва.
                          Някой мерил ли е компресия на тоя мотор, защото ако са изпърдяли клапаните и са се остъргали сегментите, каквото и да правите, все ще е тая!
                          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

понеже неразбирам много ,утре ще я закарам на газ анализатор и иако несе открие грешката за разхода си обещавам че я закарам на балканту...свалям и по сносниоте неща и другото на купището.нямам нерви да си играя ..дадох сумат и пари и разправии за едното нищо.НО дано се открие грешката.за първи пат ще хода на газаджия.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                              Такова количество гориво е невъзможно да изгори тоя мотор.
                              може може. ако я кара на къси разстояния и пали направо на газ или прехвърля веднага и термостата ако не е в час, може и над 40 на 100 газ да гори . то за всяка кола важи това ....
                              точка

Comment

Working...
                              X